Parkeren bij de Euroborg

De Euroborg staat vooral bekend als de groenwitte thuishaven van FC Groningen. Maar de Euroborg is meer dan een functioneel voetbalstadion. Het is ook het onderkomen van diverse horecagelegenheden, Kinepolis-bioscoop, Fair Play Casino, sport- en gezondheidscentrum Plaza Sportiva, Jumbo-supermarkt en de opleidingen Horeca, Toerisme en Voeding van het ROC-Noorderpoortcollege. Alle bedrijven heten u graag van harte welkom. En parkeren? Dat doet u heel gemakkelijk onder het gebouw, in parkeergarage Euroborg.

Parkeergarage Euroborg

Parkeergarage Euroborg is een gemeentelijke parkeergarage. Met 900 parkeerplaatsen biedt zij voldoende ruimte aan bezoekers aan en bewoners van het Europapark. Natuurlijk is het voor de medewerkers van de omliggende kantoren ook mogelijk gebruik te maken van de garage en behoort het afsluiten van een abonnement tot de mogelijkheden.

Meer informatie over parkeren in parkeergarage Euroborg, openingstijden en tarieven vindt u op onze website. Wij hopen u binnenkort eens te mogen begroeten!

Parkeergarage Station Europapark

Parkeren op straat is op het Europapark niet mogelijk; dat kan alleen achter de slagboom. Daarom bevindt zich een tweede gemeentelijke garage in dit gebied: parkeergarage Station Europapark. U vindt deze garage onder het gemeentekantoor aan het Harm Buiterplein. Dit is een tweelaagse parkeergarage, die parkeergelegenheid biedt aan de bezoekers van het gemeentekantoor of bijvoorbeeld van De Leyhoeve, de Mediacentrale of Sportcentrum Europapark. Meer informatie vindt u op onze website. U bent van harte welkom!