Jumbo Euroborg Groningen

Jumbo Euroborg

Met een enorme vloeroppervlakte is Jumbo Euroborg Groningen (Beste supermarkt van 2010 en 2011) de grootste Jumbo van Nederland.

De supermarktmanager aan het woord: “U vindt bij ons een enorm assortiment van ongeveer 42.000 artikelen. Naast het uitgebreide Jumbo assortiment, hebben wij één van de grootste assortimenten biologische, glutenvrije en Fair trade producten van Nederland. In de Kookstudio worden workshops en proeverijen gehouden. Van maandag tot en met vrijdag wordt daar een lunch bereid voor een ieder die daar eens lekker wil eten. Ook is er een bezorgdienst voor bedrijven, instellingen en horeca in Groningen. Jumbo Euroborg is alle dagen geopend, 365 dagen per jaar!”

Meer weten en zien? Kom dan snel een keer langs of kijk op onze website.

Elke dag de klant 100 procent centraal

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

En onze 7 Zekerheden:

Klantgerichtheid is de rode draad in de manier van werken van Jumbo. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Dat is ook de basis van onze unieke formule. Niet alleen de klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken. De 7 Zekerheden zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Euro’s goedkoper
U bent bij Jumbo altijd het goedkoopste uit. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijgt u als dank het product gratis! Wijkt de kassaprijs af van de schapprijs? Ook dan krijgt u het product gratis.

Service met een glimlach
Vriendelijkheid kost bij ons niets. Heeft u hulp nodig bij het inpakken en dragen van uw boodschappen? Wij zetten graag ’n stap extra voor u!

Voor ál uw boodschappen
Bij Jumbo kiest u elke dag uit het grootste assortiment. U heeft de keuze uit A-merken, ons Jumbo Huismerk en budgetmerken. Mist u iets? Wij zorgen dat ’t voortaan in huis is.

Vers is ook écht vers
Wij garanderen u elke dag verse producten, zodat u er thuis zo lang mogelijk van kunt genieten. Vindt u toch een product met de houdbaarheidsdatum van vandaag of morgen? Dan krijgt u het product gratis! Staan uw bloemen minder dan 7 dagen? Dan krijgt u van ons een nieuwe bos!

Vlot winkelen
Niets zo vervelend als onnodig lang te moeten wachten. Een ruime en logische indeling van de winkel, voldoende kassa’s en goed getrainde medewerkers zorgen dat u vlot boodschappen kunt doen. Bent u 4e wachtende in de rij? Dan zijn al uw boodschappen gratis!

Niet tevreden? Geld terug!
Deze Zekerheid gaat veel verder dan ‘Niet goed? Geld terug!’. Wij zijn pas tevreden als u ook echt 100% tevreden bent over uw producten. Bent u niet tevreden over één van onze producten? Dan krijgt u een vervangend product, of uw geld terug!

Uw wensen staan centraal
Bij Jumbo doen we er alles aan om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken. Uw mening over Jumbo, de winkel of onze producten is voor ons heel belangrijk, want het helpt ons u nog beter van dienst te kunnen zijn.