Kinepolis Groningen, uw bioscoop in Euroborg!

Kinepolis Groningen is de grootste en leukste bioscoop van Noord-Nederland! Het filmtheater heeft bijna 1900 stoelen verdeeld over tien zalen. Naast uitstekende beeld- en geluidstechniek beschikken de zalen over comfortabele stoelen met veel beenruimte. Kinepolis Groningen is 365 dagen per jaar geopend.

Eten en drinken in eigen restaurant

Kinepolis Groningen heeft een eigen restaurant. Dagelijks bent u daar van harte welkom voor drankjes en hapjes. Daarnaast is de keuken geopend van donderdag tot en met zondag. U kunt dan voordelig eten en naar de film vanaf slechts €17,50 per persoon. Op wedstrijddagen van FC Groningen is het Kinepolis Groningen restaurant uitsluitend geopend voor drankjes en snacks, met uitzondering van dagen waarop de wedstrijd om 12:30 uur begint.

Zakelijk

Natuurlijk is de bioscoop een plaats waar u in uw vrije tijd een film kijkt, maar ook op zakelijk gebied is Kinepolis Groningen interessant. Uw presentatie, symposium, congres of ander evenement kunnen wij perfect faciliteren met onze tien verschillende zalen, waarvan de capaciteit varieert van 72 stoelen tot 380 stoelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spectaculaire videopresentatie op een scherm van 110 vierkante meter? Dankzij ons eigen restaurant is het voor ons daarnaast geen probleem om een evenement te voorzien van passende catering.

Online Kaartverkoop

Bioscoopkaartjes zijn bij ons verkrijgbaar aan de kassa, in de ticketautomaten en via onze website. Met de laatstgenoemde optie hoeft u nooit in de rij te wachten en wordt uw bioscoopbezoek nog comfortabeler.

Telefoon: 050 750 4200 (Op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 12.30 en 20.30, zaterdag van 12.30 tot 22.00 en zondag van 10.00 tot 20.30.)
Website: www.kinepolis.nl