FlexOffiZ

Huren op een van de meest bijzondere locaties van Groningen? Euroborg is het helemaal!

Naast de talloze voorzieningen die Euroborg zijn gebruikers te bieden heeft, denkt u aan de bioscoop, de verschillende horecavoorzieningen alsmede de supermarkt, beschikt Euroborg ook over de zogenaamde Euroborg Offices. Fraaie kantoorruimten die een fantastisch uitzicht geven op het speelveld van een van onze nationale voetbalclubs, FC Groningen. Een groot deel van deze kantoorruimte is in gebruik bij de club zelf, maar gelukkig is er ook kantoorruimte beschikbaar voor een iedere die zich graag wil vestigen in dit markante gebouw.

Kantoorruimte naar uw wensen

Euroborg Offices biedt voor elk wat wils. Bent u op zoek naar kantoorruimte die u naar uw eigen wens kunt inrichten en wilt u deze voor een langere tijd betrekken dan hebben wij nog enkele ruimten voor u beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaar Ellen van der Kley van Hofbeek makelaars uit Groningen. Zij is te bereiken op 050-201 99 09.

Flexibele werkplekken

Bent u meer op zoek naar een werkplek die u op flexibele basis kunt huren, dan bent u ook bij Euroborg Offices aan het juiste adres. Speciaal voor de flexibele huurder is FlexOffiz ontwikkelt. Anders denken. Anders werken. Anders doen. FlexOffiZ is ontstaan vanuit de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit!

FlexOffiz Groningen biedt ondernemers, starters, zzp-ers maar ook grotere organisaties volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services voor een all-in prijs. Dit houdt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als het ware een flexibele schil.

Heeft u interesse in huren op flexibele basis, neemt u dan contact op met FlexOffiz. Zij zijn bereikbaar op 020-572 01 35 of volg deze link. Hier vindt u tevens meer algemene informatie over FlexOffiz.  Dankzij een landelijke dekking met nu al 17 FlexOffiZ-locaties in Nederland is er altijd wel een FlexOffiZ-locatie bij u in de buurt. Wil je een eigen hoofdkantoor of een plek om onderweg te kunnen werken en ontmoeten? Dus mocht u naast Groningen meer flexibele werkplekken nodig hebben, dan bent u bij FlexOffiz aan het juist adres. Zij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.