Parkeren bij de Euroborg

De Euroborg staat vooral bekend als de groenwitte thuishaven van FC Groningen. Maar de Euroborg is meer dan een functioneel voetbalstadion. Het is ook het onderkomen van diverse horecagelegenheden, Kinepolis-bioscoop, Fair Play Casino, sport- en gezondheidscentrum Plaza Sportiva, Jumbo-supermarkt en de opleidingen Horeca, Toerisme en Voeding van het ROC-Noorderpoortcollege. Alle bedrijven heten u graag van harte welkom. En parkeren? Dat doet u heel gemakkelijk onder het gebouw, in parkeergarage Euroborg.

Parkeergarage Euroborg

De parkeergarage Euroborg is een gemeentelijke parkeergarage. Met 900 parkeerplaatsen biedt zij voldoende ruimte aan alle bezoekers en bewoners aan het Europapark. Natuurlijk is het voor de medewerkers van de omliggende kantoren ook mogelijk gebruik te maken van de garage en behoort het afsluiten van een abonnement tot de mogelijkheden.

Meer informatie over parkeren in parkeergarage Euroborg, openingstijden en tarieven vindt u op onze website. Wij hopen u binnenkort eens te mogen begroeten!

 

Naast parkeergarage Euroborg is parkeergarage Station Europapark gesitueerd op het Europapark, onder de locatie Harm Buiterplein. Dit is een tweelaagse parkeergarage, die voor treinreizigers en bezoekers aan het gebouw bestemd is.