Lekker eten en drinken voor een vaste prijs!

Wok Euroborg is anders dan anderen. Bij Wok Euroborg betaalt u een vaste prijs voor drie uur lang genieten van de heerlijkste gerechten. Bij binnenkomst begeleidt uw gastvrouw u en uw gasten naar uw tafel en geeft uitleg van de vele mogelijkheden.

Bij Wok Euroborg zijn zelfs frisdranken, bier en wijnen standaard bij de prijs inbegrepen. U kunt zelf uw drankje ophalen bij het drankenbuffet. Frisdranken, vruchtensappen, bier, wijn, koffie of thee, de keuze is aan u.

Het wokken

Wokken is een eeuwen oude Chinese kooktraditie. Al meer dan 2000 jaar geleden kocht men op de markt verschillende levensmiddelen om die direct te wokken. Door de korte bereidingstijd van het wokken blijven vitamines, smaak, structuur en geur optimaal bewaard.

U neemt een bord bij het wokbuffet en maakt een keuze uit de talloze rauwe ingrediƫnten. Deze overhandigt u aan de kok die het vervolgens bereidt en vraagt welke saus u er bij wilt. Deze staan op het informatiebord bij de koks.

  1. Zoet zure saus
  2. Haw yu saus (zacht naturel)
  3. Ketjap saus
  4. Kon po saus (licht pikant)
  5. Tausi saus (zwarte bonen)
  6. Knoflook saus
  7. kerrie saus
  8. Sichuan saus (zeer pikant)

Geniet van de spetterende wokshow en neem uw bord in ontvangst. Loop vervolgens langs het warme buffet en vul uw gerechten aan.

Feesten en partijen

Bij Wok Euroborg kunt u prima terecht voor een feest op maat. Een huwelijks-, familie-, of personeelsfeest met gebruik van onze buffetten. Wij verzorgen wat u wenst, eventueel de Europese keuken.

Voor openingstijden, parkeermogelijkheden en meer informatie over ons wokrestaurant kunt u een kijkje nemen op onze website.